Para-militer çetelerin ve ergen trollerin trollediği solcu, Alevi, Kürt troller - Vol. II

AYNI MERKEZDEN YÜRÜTÜLEN KARA PROPAGANDA FAALİYETİ ÜLKÜCÜ MUHAFAZAKAR GRUPLARLA KÜRT, ALEVİ, SOL GRUPLARDA EŞ ZAMANLI OLARAK BAŞLATILDI

İTİBAR SUİKASTINDA KİŞİLİK GELİŞİMİNİ TAMAMLAMAMIŞ GENÇLERDEN MÜTEŞEKKİL TROLL ÇETELERİNİ VE HER GRUBA SIZDIRDIKLARI KRİPTOLARI KULLANDILAR

Müşterilerinin talepleri doğrultusunda hedefe koydukları kişileri itibarsızlaştırmak için telefon ve internet sahtekarlıklarını, ikna kabiliyeti güçlü manipulatif bilgi ve belge üretimini otomasyona bağlıyorlar. Profesyonel dikkat çeldirmelerle Emniyet/İstihbarat soruşturmalarını manipule ediyorlar. İnternet üzerinden kandırarak tuzağa düşürdükleri çocuk yaştaki gençleri nitelikli iftira düzeneklerinde ve yalancı şahitliklerde kullanıyorlar.

Devlet kurumlarının tam kalbinde kendisine yer bulmuş paralel devlet yapılanmasını hiç aratmayan organize bir suç yapılanması..!

Ülkelerin istihbarat servislerine terörle mücadele için satılan casus yazılımlar ulus-aşırı siber mafyanın, paramiliter çetelerin ve bunlara eklemlenen yerellerdeki adi  çetelerin eline geçmiş durumda. Anlık/çoklu konum tespitleriyle her tür oyun ve tezgahı kuruyorlar. Bylock'u misliyle aşan networkler üzerinden saliseler içerisinde her yere istedikleri enformasyon/dezenformasyon akışını sağlıyorlar. Siber güvenliğin özellikle 15 Temmuz darbe kalkışmasından sonra zafiyete uğratıldığı, veri hırsızlıklarının hat safhaya ulaştığı ve bütün bunların milli güvenlik sorunu oluşturduğunu söyleyemeye sanırım gerek yok.

Zan altında bırakmaya programlı düzeneklerde yerellerdeki işbirlikçilerle koordine çalışan ulus-aşırı siber çeteler, itibarsızlaştırmak istedikleri kişilerin ses ve yüz algoritması dahil kişisel bilgilerini kullanarak sayısız insanla iletişime geçiyorlar. Aileler arasına nifak tohumları ekiyorlar, işinde gücündeki insanlarla ve hatta çocuklarla feyk hesaplardan ya da casus yazılımlarla sızdıkları hesaplarından uygunsuz paylaşımlar yapıyorlar. Anlık/çoklu dijital takiplerden elde ettikleri verilerle sürekli olarak yeni kurgu ve hikayeler üretiyorlar, ve dolayısıyla yeni çatışma alanları yaratıyorlar. 

Profesyonel düzeneklerde, ses ve yüz algoritmalarının dijital arayüz haline getirildiği deepfake programların yanı sıra, eşgal benzerliklerini kullanıyorlar. Konut dokunulmazlığı ihlalleri başta olmak üzere, ağır hak ihlalleriyle can ve mal güvenliğine kast eden nitelikli iftira düzenekleriyle çalışıyorlar. Yerellerdeki cemaat/hemşerilik çıkar ağlarına çalışan kişi ve adresleri yalancı şahitliklerde kullanarak mahkemelerden çıkan kararları etkiliyorlar. Ve bütün bu kirli işleri maddi  manevi kazanca çeviriyorlar.

Öncesi de olmakla birlikte, kamuya açık sosyal medya hesaplarından 2015 Kasım'ında açıktan startı verilen kirli provokasyonu, o tarihten sonra ardı arkası kesilmeyen kurumsal destekli nitelikli iftira düzenekleri takip etti.

Eski Bank Asya Çalışanı Neslihan Karakaş'la TMSF Yozgat kontenjanından avukat Nagihan Gür Altaylı'nın planladıkları kumpaslarda taşeron troller kullanıldı. Buna eşlik eden seviyesiz algı oyunları devreye girdi. Şahsi menfaatleri uğruna masum insanların hayatını karatacak nitelikli iftira düzeneklerinde başta Yargı olmak üzere kurumlardaki sosyal ve siyasal  güç ilişkilerini devreye koydular. 

Mevcut sistem maalesef bu arsız insan modellerini palazlıyor. 

Bütün bu yaşananlar, derinlemesine soruşturulması gereken bir kamu güvenliği meselesidir.


TAŞERON TROLLERİN 2015'TE AÇIKTAN BAŞLATTIKLARI İTİBARSIZLAŞTIRMA SALDIRILARINDA ROL ALANLARI AŞAĞIDA SIRALADIĞIM  PAYLAŞIMLARDA GÖREBİLİRSİNİZ. BUNLAR SADECE BUZ DAĞININ GÖRÜNEN YÜZÜ.

ARZ-TALEPLE ÇALIŞAN İTİBARSIZLAŞTIRMA PAZARI VE KİŞİLERİ HEDEF HALİNE GETİREN NEFRET SUÇLARINDA KULLANILAN KİŞİ VE HESAPLAR: 

1- "ZiZ" ve benzeri hesaplar faşist para-militer çetelerin başlattığı nitelikli iftiraların çoğaltıcılığını üstlendiler. Sosyal ağlarda ağır iftiralarla dolu paylaşımları bunun ispatıdır.

2- Eski Bank Asya Çalışanı Neslihan Karakaş - Gezi Olaylarının başından itibaren sosyal medya troll ağlarında aktif olan Bank Asya eski çalışanı Neslihan Karakaş ile Neslihan Karakaş'ın etkin olduğu iftira ve kara propagandalardan faydalanan TMSF avukatı Nagihan Gür Altaylı'nın irtibatı sorgulanmalıdır. Paralel Devlet Yapılanmasının canlı hücreleri için: bknz.




3- HEVRİN - Paramiliter yapılanmaların araçsallaştırdığı arızalı "goşistlerden" Zarin - 2011 Yılından beri sosyal medyadaki solcu ve Kürt gruplardaki nitelikli iftira düzeneklerinde bilfiil rol alan hesaplardan @belizer_ 2011-2016 yıllarında Google +'da "Zer" adını kullanan kadınla muhtemelen aynı kişi. Google+ çevresinde bulunanlar hatırlayacaktır.

RÜZGARIN YÖNÜNE GÖRE SAVRULAN HİSTERİK TAYFAYI UZUN YILLARDIR İŞLEVSEL OLARAK KULLANIYORLAR

4 - Xeros/Xeredin hesabını kullanan şahıs mütedeyyin /cemaatçi / muhafazakar Kürt çevreden bir avukattır. Ağzı bozuk, dengesiz, sorunlu bir kişilik profili vardır. Kimlerin hesabına hiç tanımadıkları kadınlar aleyhinde sosyal medyada karalama kampanyası yürüttüklerini gerekli mercilere izah ederler.



Paramiliter yapılanmalara bağlı çetelerin satın aldığı kişiliksiz insan modeli

5 - Zana Savaş (Bayram) hesabını kullanan kişinin nitelikli iftiralardaki rolü 2015 Kasım'ında ortaya çıkıyor. Taşeron troll çetelerinin teyakkuza geçtiği tarihtir aynı zamanda. Zana (Ağrılı Savaş Bayram) HDP ve solcu çevrelere yakın bir isim. O zamanlar Galata'da Defni Sofuoğlu'nun işlettiği Sntrlİstanbul tasarım kafede çalışıyor. 2015 yılı boyunca aylarca görüştüğü, arkadaşlık kurduğu bir kadın için sayfasında "bir iki defa gördüm", "tehdit ve şantajla arkadaşlığa devam ettim" ifadelerini kullanıyor. Bulunduğu çevrelerde bu yalanlarını sürdürüyor.  

EZİLMİŞLİK AHLAKSIZLIĞI GEREKLİ YA DA ZORUNLU KILMAZ AMA BUNLAR AHLAKSIZLIĞI MARİFET ZANNEDİYOR

6 - Savaş Bayram'ın Amcası Mehmet Bayram - Kadını aşağılayan düzeysiz yazışmaları yapan bu ve benzeri şahıslar hangi saiklerle seviyesiz işlerde rol aldıklarını, hangi güç odakları ve kişilerle bağlantıda olduklarını ilgili kurumlara ve gerekli merciilere izah ederler. Ağrı nüfusuna kayıtlı İstanbul'da ikamet eden Savaş Bayram'ın Amcası Mehmet Bayram'ın hakaret ve cinsel saldırı tehdidi içeren mesajı (2015):


7 - Liceli Ulaş - Kara propagandayı açıktan başlatan ilk sosyal medya paylaşımı Siyadar Amedi'nin hesabından yapıldı.


 

FETÖ'NÜN KATALOGTAN EŞLEŞTİRMELERİNİ ANDIRAN EŞLEŞTİRMELER

8- Savaş Bayram'ın 2016'da evlendiği Kürt Alevi Barış Bayram - Cemaat türü güç odaklarının "Katalogdan Eşleştirdiği" 2016 Mart'ında evlenen Ağrılı Savaş Bayram [Zana] ile eşleştirilen Dersimli interseks Barış. Tıpkı TMSF'den Fatih Kemal Altaylı ile TMSF'nin Yozgat kontenjanından interseks avukat Nagihan Gür'ün eşleştirildiği gibi. Çok manidar tesadüfler.




TROLLERİN KARADENİZ ŞUBESİ

9- Emir Akça - 2013-2014 yıllarından itibaren Alis Metamorphosis Google Plus haber analizi ve yorum sayfasının takipçilerinden olan Emir Akça, o dönem Azerbaycan'da Cengiz Holding'e bağlı baraj inşaatında çalışıyor. Emir Akça'nın cemaat/hemşerilik çıkar ağlarına çalışan para-militer siber çeteyle ve (Maltepe Altayçeşme özelinde) yereldeki işbirlikçilerle bağlantıları araştırılmalıdır. Arz/taleple çalışan para-militer siber çeteler ve yerellerdeki işbirlikçileri için: bknz.

GEZİ'DEKİ SOL GRUPLARA MONTE EDİLEN KRİPTO HESAPLAR

10 - Taksim'in ve Kadıköy'ün çakma komünist şirinleri -  2015 Kasım'ında belli güç odaklarının düğmeye basmasıyla başlayan Alis aleyhindeki nitelikli iftiraları çakma "Komünist Şirin" hesaplarla Kadıköy ve Taksim'deki sol çevrelere taşıdılar.

İTİBARSIZLAŞTIRMA DÜZENEĞİNİN MADDİ AYAĞI - KİRA GELİRİNİ SABOTE ETMEYE YÖNELİK KUMPAS GİRİŞİMİ  KADIKÖY-ZİVERBEY  (22 Kasım 2018) - 

11- Naci Demirbilek komplosunda "bu eve kiracı miracı sokturmayacağım. Apartmanın kapısında bekleyeceğim" sözlerinin sarf edilmesi manidardır, gerekçesi ortaya çıkmamıştır, yargıya taşınmaya muhtaç bir saldırganlık sergilenmiştir. Bu eylem apartman whatssapp grubunda şahitlerin önünde yaşanmıştır. Hemen akabinde de telefon açıp "Adres ver oraya geliyorum" tehdidinde bulunmuştur. Apartman whatsapp grubunda ise onlarca şahidin önünde "bu kadın bana adres verdi beni evine çağırdı" iftirasına kalkışmıştır.

TROLLERİN ÇORUM ŞUBESİ

12 - Çocumlu Teknik Ressam Özcan - 2012 yılından itibaren Alis'in haber ve yorum paylaşımları yaptığı sayfasına takipçi olarak yanaşan ve başından itibaren paravan olduğu birçok defalar kurduğu iletişim biçiminden açığa çıkan Çorumlu teknik ressam Özcan Mad adlı şahısın ilişki ağları (ABD'den geldiğini söylediği modern görünümlü Fetö'cü kadın, 11-12 Nisan 2015'te istanbul'da Kadıköy Viktor Levi'de buluştuğu subay ve bir önceki akşam buluştuğu kişiler? ) ve nitelikli iftiralardaki rolü araştırılmalıdır.


13 -Ahmet Kınay ve avukat Osman Taşdemir'in ekibinden Neco - Nitelikli iftiraların tuzağına düştüğünü fark ettiği anda ABD'ye kaçan @Neçirvan1234 ve iftiraların ortalığa servis edilmesinde rolü olan DTCF çıkışlı @tedaiiefkar_ hesabını kullanan kişiler troldür. İftira ve kara propagandanın Kürt ve solcu çevrelere, 2016 Güz döneminde özgür üniversiteye taşınmasının arka planındaki kişiler bunlardır. Paramiliter siber çetenin dezenformasyon ağından beslendikleri ortadadır.

 SEVİYESİZ DİYALOGLARLA ALGI  YÖNETTİLER

14- Ne idüğü meçhul Muşlu Ceysın - Sosyal Medyada "Muşlu Ceysın" hesabını kullanan şahsın kimliği, adresi, cemaat/hemşerilik çıkar ağlarıyla bağlantıları, sol gruplarla irtibatı ve Emniyet/İstihbaratı manipule eden kişilerle ilişkileri araştırılmalıdır.



KÜRTLERİN BAŞINA BELA OLMUŞ İNSAN ÖRNEKLERİ

15 - Seküler Sofi - Muhafazakar Kürtlerin en yontulmamış örneklerinden Seküler Sofi. Kadına bakışları, değer anlayışları, sığ önyargıları yerlerde sürünüyor. Hiç tanımadığı kadınları fişliyorlar. Belaltı saldırılarda ayakçılık yapıyorlar. 

BEYİN GELİŞİMİ ON ALTI YAŞINDA DURAN İNSAN MODELLERİ

16 - Avukat Osman Taşdemir'in kankası Şero - Bizimle ne gibi bir sorunları olduğunu, niçin aleyhimizde algı yürüttüklerini sorduk (Xeredin ve Şero hesaplarını kullanan şahıslara). Ancak doğru dürüst yanıt almak yerine bilmediğimiz bir kin ve nefretle karşılaştık.


NOT:

Hiçbir dava kendi öz değerlerini kaybedecek kadar çirkefleşmeye değmez. Dava kazanılır belki ama ortada bir "benlik" kalmaz....



Bu blogdaki popüler yayınlar

Akran ve siber zorbalıklarıyla çocukları kullanarak evlerin içine sızıyorlar

Hz Musa'yı Isıran Köpek

Binlerce kişiye gelir kapısı olarak sunulan troll piyasası