Cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar ağlarında fırsat kollayan insan örnekleri




KİRA GELİRİNİ SABOTE ETMEYE YÖNELİK KUMPAS GİRİŞİMİ VE BELALTI İFTİRA DÜZENEĞİYLE İTİBAR SUİKASI

(22 kASIM 2018'de şahitler önünde yaşanan ve yine şahitler önünde 155 polis kayıtlarına geçen olay)

Naci Demirbilek adlı şahıs hangi güç odaklarının telkinleriyle itibar suikastı tetikçiliğine yeltenmiştir.

* Naci Demirbilek, "Bu eve kiracı miracı sokturmayacağım. Apartmanın kapısında bekleyeceğim" tehdidiyle izaha muhtaç bir saldırganlık örneği sergilemiştir. Apartman whatsapp grubundaki bütün daire sakinleri yaşanan olaya şahittir ve atılan iftiralar kayıt altına alınmıştır.

* Naci Demirbilek adlı şahıs aynı binada kirada evi olan bir kadına telefonda "Adres ver oraya geliyorum" tehdidinde bulunmuştur. Akabinde apartman whatsapp grubunda "bana adres verdi eşimin yanında beni evine çağırdı" iftirasına kalkışmıştır. 

* Saldırının zamanlaması manidardır. Saldırı, Anadolu 14.Asliye Ceza mahkemesinde görülen bir dava duruşmasının hemen akabinde gerçekleşmiştir. Hakimin gelir kaynağına ilişkin sorusu üzerine verilen bilgiler mahkemeden sızdırılarak kira gelirini sabote etmesi için Naci Demirbilek görevlendirilmiştir.

* Arsa sahiplerini on beş yıl boyunca hakikati yansıtmayan bahanelerle*** maddi manevi zarara uğratan kişi ve adreslerin gerek projelerin hayata geçirilmediği geçmiş yıllar, gerekse kira gelirlerini sabote etmeye yönelik kumpaslar göz önünde bulundurularak soruşturma konusu yapılmalıdır.  

*** Apartman sakinlerine sürekli olarak yeni projeler getiren Naci Demirbilek, her defasında binanın bulunduğu arsanın yola terkiyle ilgili AŞILAMAYAN bir hukuki engelin olduğunu söyleyerek mülk sahiplerinde yılgınlığa yol açmıştır. En son yine kendisinin aracı olduğu projeyi dahi benzer bahanelerle sabote etme çabasına girmiştir. Ancak bu defa başarılı olamamıştır. Üstelik binanın yola terkiyle ilgili "AŞILAMAYAN" bir sorunun olmadığı da projeyi alan firmanın ruhsat alma ve inşa sürecinde herkesçe anlaşılmıştır. 



BAHSE KONU "RESİMLERİN" APARTMANIN ÇÜRÜMÜŞ KOLONLARININ FOTOĞRAFLARI OLDUĞU ZANNEDİLMEKLE BİRLİKTE NACİ DEMİRBİLEK'İN "Bana bak kendine gel ben resimleri aşağı asıcam ondan sonrası no seninle yüzyüze konuşacağım mahallenin delisi kim göreceksin" CÜMLESİYLE NEYİ KASTETTİĞİ BİLİNMEMEKTEDİR. "Senin gibi zamanında vekalet vermeyenler yüzünden" ifadesi doğru değildir. Vekalet, talep edildiği günün ertesindeki ilk iş gününde Kadıköy 8. Noter'de çıkartılarak bu şahsa elden teslim edilmiştir.









Bu blogdaki popüler yayınlar

Akran ve siber zorbalıklarıyla çocukları kullanarak evlerin içine sızıyorlar

Hz Musa'yı Isıran Köpek

Binlerce kişiye gelir kapısı olarak sunulan troll piyasası