Kocanın evden ayrıldığı ilk 4 ay içinde kadının koynuna adam sokmaya çalışmak [hukuki süresine kadar hesaplamışlar]

2016'ya kadar "normal" görüntü veren manzaranın arka planında ne tür filmlerin döndüğü sonradan çıkıyor ortaya. Bunlardan ilki, 2014 Mart ayında Alis'in henüz ayrıldığı eşi Fatih Kemal Altaylı'nın maddi manevi teşvikiyle Kapadokya gezisine gitmesiyle başlıyor. Olayın "kocayı evden atar atmaz erkeklerin koynuna girdi" demek için hazırlanmış bir tezgah olduğu sonradan anlaşılıyor. Evliyken evlerine misafir olan Liceli Ulaş'ın tavsiyesiyle gidilen Kapadokya'da, Alis'i bir gün evinde ağırlayan, iki gün boyunca Kapadokya'yı gezdiren kişinin (Mustafa) uygunsuz herhangi bir davranışı olmuyor. Aksine Alis'e  karşı oldukça saygılı bir misafirperverlik sergiliyor. Sonradan Mustafa'nın Ulaş tarafından yanlış yönlendirilmeye çalışılan biri olduğu anlaşılıyor. Kurulan profesyonel tezgahlarda zaten Alis'in biriyle bir şeyler yaşamasına gerek kalmıyor; yıllarca kadının arkasından manipulatif bilgi ve belgeler üretilerek troll ağlarına servis ediliyor. Bu düzeneklerin mağduru olduğu anlaşılan ve o tarihlerde Nevşehir'de gümrükte çalışan Mustafa'nın, yakın zamanda ayrıldığını söylediği Ankara'da yaşayan ve SHÇEK yurtlarında yetişmiş kız arkadaşının da soruşturma konusu yapılması gerekiyor. Kız çok güzel bir kızmış. Ancak güvenilmez bir-iki durum olunca Mustafa kızdan ayrılmış. Malum, Yurt kızlarını organize suçlara ve kötü yollara sürükleryen Uygun ailesini ve Aleyna Çakır davasını tüm ülke duydu. 

[Aşağıda bahsi geçecek olan Çorumlu Teknik Ressam Özcan'ın da bu çetenin hem faili hem de mağduru olduğunu tahmin ediyorum. Zira evli bir adamken Ankara'da her hafta farklı kızlarla görüşmesini sağlayan, daha darbe kalkışması olmadan önce fetö'cü olduğunu söylediği kadınlarla birlikte olmasında aracı birileri olmalı. Arabasıyla çarpıp ölümüne sebep olduğu Alevi yaşlı bir adam var. Özcan'da bir Alevi. Çorum Alevisi. Aile adamı affediyor ama mesele göründüğünden daha derin. Demek istediğim şu; kendi eylem ve söylemlerinin sorumluluğunu almaktan aciz ve korkak insanları ya kaset/kumpaslarla ya da geçmişte işledikleri bir suç üzerinden şantaj yaparak istedikleri gibi kumanda ediyorlar. Benim aleyhimdeki yalan ve iftiralarda rolü olan hemen herkesi bu yöntemlerle dize getirdiklerine dair sayısız somut örnek olay var!]

Sonradan ortaya çıkan kanıtlardan, 2014 Ocak ayında kurumsal manada itibarsızlaştırmanın düğmesine basıldığı, bir yedeği eski eş Fatih Kemal Altaylı'da olan ev anahtarının birileri tarafından çoğaltıldığı, konut dokunulmazlığının sistematik olarak ihlal edildiği ve zan altında bırakmaya programlı uygunsuz içeriklerin üretildiği, paralel yapılanmanın bakiyesi çıkar gruplarının yönlendirdiği kişi ve adreslerin nitelikli iftira düzeneklerinde ve yalancı şahitliklerde rol aldığı gün yüzüne çıkıyor. 

Çok filmler dönmüş. Hepsi gün ışığına çıkacak.

Kapadokya tezgahından başka yine o tarihlerde Alis'in adını karalamak için devreye konulmuş ve arka planında #TMSF Yozgat kontenjanından avukat Nagihan Gür'ün bağlantıları açığa çıkmış olan Çorumlu Teknik Ressam Ozcan Mad vakasıdır. Eski Bank Asya personeli Neslihan Karakaş'ın troll ağlarındaki etkinliği mercek altına alınmalıdır. 

2012 yılından itibaren Alis'in haber ve yorum paylaşımları yaptığı sayfasına takipçi olarak yanaşan Ozcan Mad, Alis'i hiç olmadığı biri gibi gösterme konusunda profesyonel algı yönetimine bilerek ya da bilmeyerek alet olduğu anlaşılıyor.

* Çorumlu teknik ressam Özcan Mad hesabını kullanan şahsın 11-12 Nisan 2015 tarihinde Kadıköy Victor Levi'de buluştuğunu söylediği "çocukluk arkadaşım" dediği SUBAY kimdir? Bu subay 15 Temmuz 2016 darbe kalkışmasından sonra TSK'den ihraç edilenler arasında mıdır? Bu subayın TMSF Yozgat kontenjanından avukat Nagihan Gür Altaylı ile bağlantısı var mıdır?

* Bir gün öncesinde buluştuğu AHP (Sosyal medyada kurulan Alkolik Hareket Partisi adı altındaki yarı ideolojik yarı geyik grup) Kadıköy grubunda Alis aleyhinde yürütülen algı yönetiminde kimlerle bu kara propagandayı yürütmüştür?

* Özcan Mad'in gelişinden bir önceki gün Savaş Bayram'ın 3-4 aydır görüştüğü Alis'e bir anda ayrılma konuşması yapması tesadüf müdür? Not: Ozcan Mad kendisinden beklenmeyen uygunsuz tavırları üzerine misafir olduğu evden gece yarısı oteline götürülüp bırakılmıştır.

* Çorumlu Özcan Mad'in Alis ile daha önce kurduğu diyaloglarda bahsettiği, ABD'den geldiğini söylediği "yüksek rütbeli modern görünümlü Gülen Cemaat mensubu kadın" kimdir?

* Şantaj/rüşvet/yolsuzluk/provokasyon türü suçlarda sosyal medyada etkinliği olan troll hesaplardan Emre Dede adlı şahsın, bir ayağı ABD'de olan teyzesi de bahse konu soruşturmaya dahil edilmelidir.

Alis, 2011 yılında açtığı google plus sayfa takipçilerinden arkadaş gibi diyalog kurduğu 2-3 kişiden biri olan Çorumlu teknik ressam Ozcan Mad ile diyaloğunu bu şahsın artan meczup hallerinden dolayı sonlandırmıştır. Ankara'da her hafta başka kızlarla, kadınlarla ilişkiye girdiğini ayrıntısına kadar anlatma çabasındaki evli barklı Özcan Mad adlı sosyal medya kullanıcının, yurt kızlarını fuhuşa sürükleyen çeteyle bir biçimde bağlantısının olduğunu düşünüyorum.

Not: Bizler insana önce "can" gözüyle bakarız. Kişinin kadınlığı, erkekliği sonradan gelir. Bizim bu edebimizi köhne zihniyetlerine bir türlü sığdıramayan gericilerle ve sözde ilerici ikiyüzlü sekülerlerle imtihanımız sürüyor. Devletteki kurumsal gücü arkalarına alarak saldırıyorlar. Bir yandan etnik kimliğimize, diğer yandan inanç aidiyetimize kurumsal arka planı olan nitelikli iftirala saldırıyorlar.




Bu blogdaki popüler yayınlar

Akran ve siber zorbalıklarıyla çocukları kullanarak evlerin içine sızıyorlar

Hz Musa'yı Isıran Köpek

Binlerce kişiye gelir kapısı olarak sunulan troll piyasası