Adliye koridorlarına uzanan manipulasyon düzeneklerine kimse müdahale etmedi

via alismetamorphosis.blogspot

Aşağıda bir örneğini sunduğum Kasım 2015 tarihine ait ağır hakaret, iftira ve hedef göstererek işlenen nefret suçunun üzerinden dokuz yıl geçti. O tarihten sonra kurumsal arka planı olan ve profesyonel boyuta ulaşan itibarsızlaştırma saldırıları 15 Temmuz 2016 hezimetine rağmen "renklendirme" usulüyle sürdü. Yıllarca bana, aileme ve yakınlarıma atmadıkları iftira, kurmadıkları tezgah kalmadı: Bknz2017 Şubat'ından bu yana devam eden dava ve savcılık soruşturmaları paramiliter çeteler eliyle kumanda edildi. Rizeli avukat Serpil Alçın'ın imzasını taşıyan "Kayıtdışı yüksek gelir" iftiraları Anadolu 19.Aile mahkemesine yansıdı. Ancak devletin mahkemesi onur ve haysiyeti hedef alan ağır iftiralara "Hiç bir işlem yapma gereği duymadıklarını" sözlü olarak beyan eden Hakim üzerinden ev sahipliği yaptı. Bana, evladıma ve aileme musallat edilen çocuk istismarcısı sapkın bir çete, adliye koridorlarında yargı kararlarını manipule edecek networke sahip olduğunu defalarca kanıtladı. Aleyhimdeki kara propagandada rolü olan troll hesaplarla, beni sosyal hayattan tamamen ekarte etmek için güç ilişkilerini teyakkuza geçiren eski eşimin uzatmalı sevgilisi ve şimdiki eşi TMSF Yozgat kontenjanından Navukat Nagihan Gür Altaylı'nın bağlantısı bilinçli olarak kimse tarafından sorgulanmadı. Bitmek bilmeyen yalan, iftira ve provokasyonları kurumsal destekli nitelikli iftiralar takip etti. Yandaşlık, cemaat, hemşerilik gibi karşılıklı çıkara dayanan ilişki ağları nedeniyle kurumsal destekli saldırılar bugün halen devam ediyor. Bu da demek oluyor ki çocuk istismarcısı adi fuhuş çeteleri, kurgucu montajcı sapkın siber çeteler devletten daha güçlüymüş.

DÜNDEN BUGÜNE MÜESSES NİZAMIN TİPİK PROJELERİ - Bknz - "Sağ ve sol para-militer çetelerin trollediği Aleviler ve Kürtler - Vol. II"

2015 Kasım'ında teyakkuza geçen itibar suikastına kendi milletimden insanlar kullanıldı. Aşağıda sunduğum beni şoka uğratan şu seviyesiz paylaşımı yapan Liceli Ulaş yüzyüze görüştüğüm, tanıdığım biriydi. Kendisi aradan otuz yıl da geçse ne tür kirli hesaplarla bana yönelik organize bir saldırıya taşeronluk yaptığını başta Kürt ve Alevi oluşumlara izah etmekle yükümlüdür. Ağrı nüfusuna kayıtlı İstanbul'da ikamet eden Savaş Bayram'ın bu işin neresinde olduğunu, ağır yalan ve iftiralarda bir rolünün olup olmadığını başta Taylan Kulaçoğlu ve Meltem Servi gibi isimlerin bulup ortaya çıkarması gerekir.


 


Bu blogdaki popüler yayınlar

Akran ve siber zorbalıklarıyla çocukları kullanarak evlerin içine sızıyorlar

Hz Musa'yı Isıran Köpek

Binlerce kişiye gelir kapısı olarak sunulan troll piyasası