Sistemin araçlarını kullanarak ARSIZ İNSANI üretiyorlar

 via alismetamorphosis@blogspot

Yıllardır gözlemliyorum. Toplumun hoş karşılamayacağı ne kadar uygunsuz eylem varsa bunları sistematik biçimde benimle ilişkilendiren; sahip olduğum, ürettiğim değerleri ise ısrarla devletin "makbul vatandaş" tanımına uyan kişi ve adreslere atfeden kurumsal bir algı manipulasyonu düzeneği var. Yıllar içerisinde buna kadrolu kurgu masalarının profesyonel dikkat çeldirmeleri eklendi. Size onlarca somut örnek sıralayabilirim. 

Sistem eliyle arsız insanı üretiyorlar. Savcılık soruşturmalarını, mahkeme kararlarını anne ve çocuk aleyhinde yönlendirecek güçteler: Bknz.  Liyakat yerine kurumlara çökmüş cemaat/hemşerilik/siyâsi çıkar ağlarına çalışıyorlar. Bylock'u misliyle aşan muhbir toplum yapılanmasında "kazan kazan" formülünü işletiyorlar. Devlet imkanlarıyla ve göz yumulan yasa ve ahlak dışı finansal kaynaklarla paralel bir ekonomi inşa etmişler. Hiç ummadığınız insanlar örtük ödeneklerden maaş alan yarı resmi istihbarat elemanı çıkıyor ve aleyhinizdeki kurumsal düzeneklerden ayrıca maddi manevi nemalanıyor. 

Emniyet ve Yargıda dava soruşturmalarını manipule edecekleri nitelikli iftira düzeneklerini ve yalancı şahitleri ayarlamayı gelir kapısına çeviren çıkar grupları var. Dikkat çeldirmeleri psiko-siber yöntemlerle otomasyona bağlıyorlar. Ağır hak ihlallerine imza atıyorlar. "Ödül - Suça Ortak Etme - Şantaj - Tehdit" tuzağına çocukları dahil ettikleri organize suçlar var. 

Cemaat/hemşerilik networklerini kullanarak hedefteki kişiyi kriminal bir vakaymış gibi - yıllardır bana yaptıkları üzere - mercek altına alıyorlar. Nitelikli iftira düzenekleriyle maddi manevi yılgınlığa düşürmeye programlı tezgahlar kuruyorlar. Dava ve soruşturmaları manipule ediyorlar. YALAN ve İFTİRALARI kendi elleriyle sunmuş olmamak için mahkemeleri arkadan dolanıyorlar. Tek bir yerde fire verdiler. Onu da Anadolu 19.Aile mahkemesi görmezden gelmeyi tercih etti. 



Bu blogdaki popüler yayınlar

Akran ve siber zorbalıklarıyla çocukları kullanarak evlerin içine sızıyorlar

Hz Musa'yı Isıran Köpek

Binlerce kişiye gelir kapısı olarak sunulan troll piyasası