Yanlış insan yoktur; örgütlenmiş yalancı manipulatörler vardır...

Sağ ve sol paramiliterizme çalışan kiralık elemanlar... Seviyesizliğin ilericilik iddiasındaki kesimlerde ne derece yaygın bir kültüre dönüştüğünü bizzat tecrübe ettik. Zana Savaş hesabını kullanan kişinin kara propagandaki rolü 2015 Kasım'ında ortaya çıkıyor. Öncesi de olmakla birlikte derinliği ve çapı artan profesyonel itibar suikastının startının verildiği tarihtir. Zana (Savaş Bayram) HDP'ye ve Taksim'in solcu çevrelerine takılan bir isim. O vakitler Galata'da Defni Sofuoğlu'nun işlettiği Sntrlİstanbul tasarım kafede çalışıyor. Tek ayak üzerinde on yalan söyleyen kurmaca bir karakter. Facebook sayfasında imalar içeren sevimsiz bir paylaşımı silmesi için 2015 Ekim'inde kendisiyle iletişim kuran  aracı kişiyi  kandırarak yanına çeken (Sivaslı emlakçı Sinan Sarıkaya'yı), ardından bu "başarısının" gazıyla sayfasında aşağıdaki paylaşımı yapacak kadar usta bir ajitatör. [2015 yılı boyunca haftasonları Bostancı İskelesi'nde buluştuğu kız arkadaşı için sayfasında "bir iki defa gördüm", "tehdit ve şantajla arkadaşlığa devam ettim" yazdığına göre derin bir pisliğin içine batmış olmalı]. İftirayı kamuya açık alanda yapan, istediği algı oluştuktan sonra özrünü özelde dileyen çakal tipi insan türü. Ulaş Siyadar'ın galiz iftiralarında da aynı taktiğe başvurmuşlardı. 2015 Kasım'ında startı verilen saldırı düzeneğinin aynı merkezden dizayn edildiği çok açık. Faşist paramiliter çetelerin başlattığı saldırıyı, Zana'nın (Savaş Bayram) Taksim'deki solcu çevrelere (Taylan Kulaçoğlu, Meltem Servi vs) o tarihlerde servis ettiği yalan ve iftiralardan sonra, solcu ve Kürt çevrelerin devraldığı anlaşılıyor. 

Bu durum en başta sosyalistlere ve Kürt oluşumlara bir sorumluluk yüklemektedir. Çünkü organize  saldırılarda sadece bir kadın değil, yedisinden yetmişine koskoca bir aile hedef tahtası yapılmıştır.

Not - Hayata karşı cehalet bitmeyen bir kaynaktır. Bu nedenle kimseyi "aptallıkları/saflıkları" yüzünden yadırgamayın. Herkesin geçirdiği evreler ve hayat tecrübesi kendi habitatına bağlıdır. Bizim naifliğimiz de kendi habitatımızla ilgili bir durumdur. Çakalları herkes kadar iyi tanımak için ömrümüzün yarısını verdik./ Extra not Gerçek bir ilişki ya da "herhangi bir tatmin" arayan hiçbir kadın Zana/Savaş'la ikinci defa buluşmaz. Ne karakter ne de biyolojik olarak buna müsait biri değil.








Bu blogdaki popüler yayınlar

Akran ve siber zorbalıklarıyla çocukları kullanarak evlerin içine sızıyorlar

Hz Musa'yı Isıran Köpek

Binlerce kişiye gelir kapısı olarak sunulan troll piyasası