Dark web'lerde pornografi ve deepfake piyasası

Ses ve yüz algoritmasıyla çalışıyorlar, işin piyasasını kurmuşlar... 

Kamusal alanda veya çevrenizde kullanacakları kişileri sizinle aynı karede gösteriyorlar. Kamusal alan; adliye koridorları olabilir, metro gibi ulaşım araçları, sokak ya da bir market olabilir. Sizi zan altında bırakmaya programlı itibarsızlaştırma düzeneğine çalışan bu adamlar eşlerini, sevgililerini içerik üretmekte kullanıyorlar. İnsanımızın maalesef anonim kimlikteyken yemeyeceği halt yok. Üç beş kuruş için eşinin, sevgilisinin özel görüntülerini satmayı "kılçıksız iş" gören binlerce tıynetsiz insan var. 

Dijital teknolojiyi en iyi bildikleri işlerde kullanıyorlar: fuhuş, yalan, iftira. Telefon sinyallerini aynı yere denk getirerek üç film birden çeviriyorlar. Sizi zan altında bırakmak için kurmayacakları tezgah, söylemeyecekleri yalan, atmayacakları iftira yok. Bir de zengin mütedeyyinlerin METRES SİSTEMİ meselesi var. Kadına da çocuğa da ganimet gözüyle bakan kirli bir zihniyetin kaset/kumpas/şantaj üzerine inşa ettiği GASP EKONOMİSİNİ izlemekteyiz.

Yıllardır gözlemliyor ve kayıt altına alıyorum. Maruz kaldığım saldırı düzeneklerini sosyolog olmam hasebiyle, nesnel boyutlarıyla değerlendiriyorum. Yıllara uzanan organize suçlarda çocukların  cezasızlık zırhı olarak kullanıldığı uygunsuz içerik üretimi, konut dokunulmazlığı ihlalleri, nitelikli iftira düzenekleri, yalancı şahitlikler var.

Bu kirli piyasada tuzağa düşürülen kadınlar ve çocuklar var.  Gençleri ergenlik çağlarının zaafiyeteri üzerinden kumanda ediyorlar. Günlük çıkarları doğrultusunda birilerinin yönlendirmesiyle hareket eden bu gençler kendilerine gelen talimat niteliğindeki mesajlarla, bütününe vakıf olmadıkları organize suçlara alet oluyorlar. 

Adnan Oktarcı'lardan kalma; gençleri, kadınları cinsel yollardan iradelerini kırarak kumanda eden bir tür şehvetiye tarikatının da izleri var: İstihbarattaki cemaat/hemşerilik yapılanmalarının METRES SİSTEMİ. Nitelikli iftira düzeneklerinde ve yalancı şahitliklerde metreslerini kullanıyorlar. İstihbaratın seküler kanadında da orji partilere, türlü cinsel fantazilere alıştırdıkları kişileri fino köpeğine çevirip kumanda ediyorlar. Adnan Oktar'cılar gibi belli güç odaklarının taşeronluğunu yapıyorlar. 

Emniyette ve Yargıda konuya el atması gereken birimler yıllardır üç maymunu oynuyorlar. Bunu da bedavaya yapmıyorlar. Benim gibi paralel yapılanmanın ve onun bakiyesi organize çetelerin gazabına uğrayanları, bir de yargı eliyle kriminalize etmek için kurumsal güçlerini teyakkuza geçiriyorlar. 

Son 5-6 yıldır elimi attığım her işin altından istisnasız çok pis kokular geliyor



Bu blogdaki popüler yayınlar

Akran ve siber zorbalıklarıyla çocukları kullanarak evlerin içine sızıyorlar

Hz Musa'yı Isıran Köpek

Binlerce kişiye gelir kapısı olarak sunulan troll piyasası