Devletin imkanlarıyla ortak değerleri alaşağı eden çıkar ağları ve sosyal hayattaki izdüşümleri

via alismetamorphosis.blogspot

ÜLKEDE YEŞEREN YENİ TİP NOMENKLATURANIN ÇALIŞMA YÖNTEMİNE BİZZAT MARUZ KALDIĞIMIZ KEPAZE SALDIRILAR VESİLESİYLE VAKIF OLDUK

Hatalı varsayımlarla kurdukları tezgahların tuzla buz olması yerine, meselenin çözümünü yalan ve iftiraların dozunu her defasında daha da artırarak benim mahvımda buldular. Bilinçaltlarına hakim olan ne kadar sapkın eğilim varsa aleyhimdeki düzeneklerde kullandılar. 

TMSF personeli Fatih Kemal Altaylı belli ki "BİRİLERİNE" lazımdı. Ancak meseleden maddi manevi maksimum kârla çıkmanın hesabını yapanlar, kurdukları oyun ve tezgahlar tutmayınca, kurumsal arka planı olan nitelikli iftira düzeneklerinden medet umdular.

Not: Eğri oturup doğru konuşalım ki herkes birbirini net olarak anlayabilsin:  Evli biriyle ilişkiye girmek ve eşleri aldatmak hukuken ve ahlaken yanlıştır. Bknz - Emsal mahkeme kararı (Karı-koca buna razıysa bize laf düşmez. Mezhebi geniş der geçeriz).

İtibarsızlaştırma saldırılarında arzu ettikleri istihbarat Mayıs 2011'de Kıbrıs'tan geldi. Ne var ki istihbarat yanlıştı. Saldırıyı düzenleyen taşeron çeteler Kıbrıs'ta - muhtemelen o vakitler öğrenci olan - Müco'yu ve kasinolarda çalışan Hevrin'i olaylara dahil ettiler*. Aynı filmi benzer istihbarat hatalarıyla bir kez daha 2013 Kasım'ında vizyona koydular. Bu defa işin sağlamasını alarak dört koldan hareket ettiler. Otomasyona bağladıkları manipulatif bilgi ve belgelerle gittiğim her yerde beni hedef haline getirdiler. Öyle ki Sağlık Bakanlığı gibi devlet kurumlarının Bylock'u hiç aratmayan personel networklerini kara propagandalarda kullandılar. 

Meselenin en ilginç yanı; radikal sol örgütlerle eski iktidar ortağı cemaat yapılanmasının ve ulusalcı kesimlerin kirli düzeneklerdeki sinerjisiydi.

Beni ve ailemi hedef alan tezgah ve kumpasların baş aktörü TMSF Yozgat kontenjanından avukat Nagihan Gür'dü. Aleyhimizdeki düzeneklerde cemaat/hemşerilik networküyle ulusalcı/sosyal demokrat çevresini eş zamanlı olarak kulandı. Meselenin Paralel Devlet Yapılanmasına çalışan çıkar gruplarıyla  yakından alakası vardı. English Home'cu eski Bank Asya çalışanı Nagihan Karakaş farklı sosyal çevrelerin sosyal medya gruplarında aleyhimdeki kara propagayı yönetiyordu. 

Düşmanlık edenin cibiliyetinden biz utandık

2011'de başlattıkları kurumsal destekli saldırı düzenekleriyle evliliği yıkmak ve ardından beni itibarsızlaştırıp ekarte etmek için kurmadıkları tezgah kalmadı :Bknz. Tüm bu yaşananlar cemaat/hemşerilik türü çıkar ağlarının kurumlara çökerek inşa ettikleri GASP ekonomisinin tabana yansıyan kirli yüzüdür.

(*) Devlette köşe kapmış güç odaklarının, toplumun en temel ortak değerlerini ayaklar altına alma pahasına, kendi statükolarının derdine düşmüş olması ve benim kendi milletimden gençleri yasa ve ahlak dışı düzeneklerde yine bizlere karşı kullanmaları başka bir yazını konusudur. Sinsice, namertçe, kaçak dövüşen bir düşmanlık örneği sergiliyorlar.





Bu blogdaki popüler yayınlar

Akran ve siber zorbalıklarıyla çocukları kullanarak evlerin içine sızıyorlar

Hz Musa'yı Isıran Köpek

Binlerce kişiye gelir kapısı olarak sunulan troll piyasası