Sağ ve sol paramilitarizmin kirli işlerini ailemizden ve çocuklarımızdan uzak tutun!

Tek tek kişilerle bir meselem yok ancak hiçbir şey üretmeden başkalarının açıklarını arayarak ya da ayak kaydırmaya çalışarak yolunu bulan insan modelleri bizlere sürekli olarak zarar veriyor. 

Sağ veya sol paramilitarizmin yandaşlık ilişkilerinden beslenen cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar ağları profesyonel dikkat çeldirmelerle kendi imajlarını temizlerken tüm çamuru bizlerin üzerine boca etmeyi alışkanlık haline getirdiler. Alevi Kürtler olarak kültürümüzün ve inancımızın hassasiyetleriyle oynayan art niyetli güç odaklarıyla bir meselemiz var. Bknz - Dikkat çeldirme mi otomasyon hatası mı?

Her biri organize suç örgütüne dönüşen istihbarat alt birimlerinden ve bunlara eklemlenen cemaat/hemşerilik/siyâsi çıkar ağlarından maddi manevi nemalanan, örtük ödeneklerden maaş alan insanlarla karşı karşıya getiriliyoruz. Yasalardan ve ortak değerlerden azade kirli bir piyasada devlet kurumlarındaki uzantılarını da kullanarak her tür hile ve tezgahla insanlarımızı birbirine düşürüyorlar. Kimi toplum kesimlerinin Türk etnik kimliği üzerinden, kiminin de Sünni mezhebi üzerinden yanlandığı çıkar ağlarınının kurumsal destekli saldırları karşısında Alevi Kürtler olarak savunmasız bırakılıyoruz. Paralel/Derin devletin ayak işlerini gören, yılların ezilmişliği ve öfkesiyle kadın/çocuk gözetmeden bizlere vahşice saldıran paramiliter çetelerle uğraşıyoruz. Biz eğitim yoluyla kendimizi geliştirip toplumumuzu yükselmek isterken, altta kalmışlara asıl hedefi saptıran müesses nizamın dizayn ettiği sistematik saldırıların hedefine giriyoruz. Mahalle aralarında gezen paramiliter çetelerle, çocuk istismarcısı ulus-aşırı siber suç yapılanmalarıyla, film yapımcısı mantığıyla çalışan deepfake kurgu masalarıyla, çoluk çocuğa kadar hallenen kaset/kumpas çeteleriyle, troll ordularıyla kendi imkanlarımızla savaşıyoruz. 

Müesses nizamın kumanda masaları bu defa üzerimize saldıkları sağ ve sol paramilter çetelerin ipini fazla gevşetti. Kontrolden çıkan saldırı düzeneklerine  müdahale için çok geç kaldılar. 

FARZ-I MİSAL;

Kars menşeili çete 2000'lerin başlarında İstanbul'dan Londra'ya kadar izini sürdükleri, ellerinden kaçan Ukraynalı kadın üzerinden kime ayar veriyorlar?! (Ellerinde şantaj malzemesi varsa buyursun servis etsinler). Uluslararası suç yapılanmalarına eklemlenen networklerle "Ödül/suça ortak etme" tuzağına düşürdükleri kişilere tehditle şantajla sonsuza dek istediklerini yaptıracaklarını düşünüyorlar. Ülke limanlarına yanaşan tonlarca uyuşturucuyu bavullarla Avrupa'ya sokmak için gurbetçilere ve çocuklarına musallat oluyorlar. Çoklu konum tespitleri, bağlantısal sosyal ilişki ağları, yolculuk bilgileri gibi anlık veri akışları ve kurumlardaki uzantılarla organize edilen düzenekler suçu anonimleştirerek dizayn ediliyor. Yerellerdeki işbirlikçilerle, Emniyet ve Yargıdaki uzantılarla kendilerine hareket alanı sağlıyorlar. Kaset/kumpas şantajlarıyla uluslararası uyuşturucu kuryeliği için yurt dışından eleman devşiriyorlar. Kısa yoldan para kazanmak için kendi rızasıyla uyuşturucu kuryeliğine bulaşanlar da yok değil. Hayat tecrübesi olmayan gençleri kumanda edebilmek için ulus aşırı siber çeteler üzerinden Fetö'cü, Adnan Oktarcı taktiklerle aileleri bölüyorlar. Korumasız kalan çocuklara musallat oluyorlar. 

Hainlikte Musa'yı ısıran köpekten bir farkınız yok. 

Nerede bir ahlaksız, bir dengesiz varsa kendi açığını kamufle etmek için en yakınındaki Aleviye ya da Kürde çamur atıyor. Türklük ve Sünnilik korunaklı alanlar olduğundan müesses nizamın araçarıyla Aleviyi veya Kürdü itibarsızlaştırmak zor olmuyor: Bknz.

[Her tür haltı yiyip yaptıklarını başkalarının üzerine atan Ünalanlı ters kovboy ve amca kızının tezgahlarının ayrıntılarına şimdilik oto-sansür koyuyorum.]






Bu blogdaki popüler yayınlar

Akran ve siber zorbalıklarıyla çocukları kullanarak evlerin içine sızıyorlar

Hz Musa'yı Isıran Köpek

Binlerce kişiye gelir kapısı olarak sunulan troll piyasası