Ulus-aşırı çetelere eklemlenen, sol gruplara monte, sağ paramilitarizmle örtük çıkar ilişkileri olan profiller

ALGI YÖNETİYORLAR.  UCUZ GÜNDEM YARATIYORLAR. DEZENFORMASYONLA KİŞİLERİ İTİBARSIZLAŞTIRIYORLAR VE EMİN OLUN BUNU BEDAVAYA YAPMIYORLAR

2011'den bu yana para-militer faşist çetelerin bana ve aileme karşı başlattığı sistematik itibarsızlaştırma, oyun ve tezgahlar 2013-2015 tarihlerinde Kürt ve solcu çevrelere ihale edildi. Bu süreçte köprü vazifesi gören kilit kişiler kullanıldı.

Bu hesabın sahibini ve türevlerini tanımıyorum ama emin olduğum bir şey var, algı yönetmeyi bedavaya yapmıyorlar. Çok taraflı oynuyorlar. Sağ paramiliterizmden Sedat Peker gibi isimlerle olan çıkar ilişkilerini ve eş zamanlı olarak solcu çevrelerle olan dirsek temasını dengede tutarak parsayı toplayan omurgasız tipler.

Savunur göründüğü her davaya içten içe zarar veren en sinsi troll modelleri, maddi güç için her tezgaha teşne olan false flag'çılar. Çizdikleri imajla mide bulandırıyorlar. Bu tiplerin öz benlikleri yoktur. Maddi güçle ve imajla ayakta dururlar. Girift çıkar ilişkileriyle biz Alevilerin içtiği suyu bile bulandırırlar. 

Özellikle Adana tayfasının bu adama ve türevlerine dikkat etmesini öneririm. Yalan istihbarata köprü olan bu ve benzerleri yüzünden birçok insanımızın canı yandı, yanmaya da devam ediyor! 2013'te taşeron çetelerin "kuş kafese girdi" istihbaratıyla ellerini ovuşturan ekipten. Adanalı kuzenlerimi manipule eden Kadıköy tayfasından! [Bu şahsın veya yakın çevresinden birilerinin benim ailemden biriyle herhangi bir husumeti/garezi ortaya çıkarsa ben buna hiç şaşırmayacağım.]

Takipçileri çok şaşıracak ama Emevi zihniyetiyle kadınları tefe koyan ekipten. 
Adnan Oktar'cı gelenekten beslenmiş tipik bir  imaj pezevengi. Kendisine hakaret edilmesinden bile marazi haz duyan sorunlu insan modelleri.

Bu profil üzerinden bir ara takipçilerine sürekli olarak hibe dağıtılıyordu; Tabletler, akıllı telefonlar, kasa kasa biralar... Çok sevilen ya da nefret edilen, yani önemsenen biri olduğu algısından besleniyor. 

Sağ ve sol paramiliter yapılanmalar her gruba bu ve benzeri profiller üzerinden sızarak işlerini görüyorlar. 2016 yılında teyakkuza geçen aleyhimdeki itibarsızlaştırma düzeneğinde Kadıköy Moda Sahne ve civarı solcu ve liberal kesimlerin kimler kanalıyla dezenformasyona maruz kaldığını ben değil kendileri bulacak. Zira benim gibi hedefe konulan kişiler aleyhindeki manipulatif bilgi ve belgeleri adım attığınız her yere servis edecek kanalları sadece internet algoritmalarıyla sağlamıyorlar. 

İnternet ve telefon sahtekarlıklarını gençlere ve yoksullara gelir kapısı olarak sunuyorlar. Müşterilerinin talepleri doğrultusunda hedefe koydukları kişileri dijital takibe alıyorlar. Film yapımcısı mantığıyla kastingli kurgu ve hikayeler üretiyorlar. Nitelikli iftira düzenekleriyle dikkatleri çeldiriyorlar. Hedefe koydukları insanları sürekli olarak zan altında bırakmaya programlı yayın ve paylaşımlar yapıyorlar. 




Bu blogdaki popüler yayınlar

Akran ve siber zorbalıklarıyla çocukları kullanarak evlerin içine sızıyorlar

Hz Musa'yı Isıran Köpek

Binlerce kişiye gelir kapısı olarak sunulan troll piyasası