Ülkeyi tepeden tırnağa "KASET/KUMPAS/UÇKUR SİYASETİNE" mahkum eden kirli gelenek

Türkiye'de her pisliğini bayrakla, dev Atatürk posterleriyle ya da dini sembollerle kamufle etmeye çalışan nice kriminal profil var. Adnan Oktar'cıların firari sapkın müridi de onlardan biri.

Siyaset, yargı ve iş dünyasında kilit konumda olan kişilere kaset/kumpas/şantaj ağıyla tuzak kurarak ülkeyi UÇKUR SİYASETİNE mahkum eden kirli geleneğin öncüleri FETÖ ve Adnan Oktar'cılardır. Bu kirli gelenek, internet kullanma yaşının düşmesiyle birlikte, reşit olmamış çocukların dahil edildiği düzeneklerde, para-militer siber çeteler ve yerellerdeki işbirlikçileriyle sürmektedir. Mevcut değerleri yerlerine yenileri konmaksızın hızla yok eden, gençleri çağa uyarlanmış yeni suç mahallerine sürükleyen derin çürümenin önüne ancak siyaset üstü güçlü, kararlı bir iradeyle ve planlı bilimsel yaklaşımlarla geçilebilir.

Eğer ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti, toplumu ayakta tutan ortak bütün değerleri değersizleştiren Paralel/Derin devletin bakiyesi para-militer suç yapılanmalarını alaşağı etmiyorsa bunun iki nedeni vardır: Ya gücü yetmiyordur ya da bunların varlığından medet umuluyordur. Her ikisi de devletin saygınlığına halel getirecek sebeplerdir. [Makedonya Kralı II. Filip'in en güvendiği silah, rüşvet ve ahlâk bozmaydı: Altın yüklü bir eşeğin en güçlü hisarı bile kolayca fethedebileceğini söyleyen II. Filip, her şeyin ücretini biçmişti: Sözlerin olduğu kadar susuşların da...]

Deliye, Hırsıza, Arsıza İmparatorluk Kurduran Çürümüş Sistem Sorgulanmalıdır:

* Kaset/şantaj/kumpas piyasası etkisiz hale getirilmelidir. 

* Liyakate ve ehliyete önem veren siyasi iklim geliştirilmelidir.

* Sosyal medyayı esir alan TAŞERON TROLL ÇETELERİNE yönelik eylem planı hazırlanmalıdır.  

* Arz/taleple çalışan "Nitelikli İftira Piyasasına" yönelik cezayi müeyyideler getiren "Deepfake Sorumluluk Yasası"-düzenlenmelidir. Ulusal kanallardan toplum bilgilendirilmelidir. 

* Kontrolden çıkan dezenformasyonun önüne geçebilmek için sosyal medya okur yazarlığı eğitimleri verilmelidir.

* Mevcut değerleri alaşağı ederken hiçbir değer üretmeyen, takipçilerini sadece tüketime ve kuru imaja özendiren, ahlaki değerlerden yoksun yeteneksiz insanları rol model yapan mekanizmaların gençler üzerindeki yıkıcı etkisi irdelenmelidir. 

1999 yılında dönemin içişleri Bakanı Sadettin Tantan'ı bypass ederek operasyonu boşa çıkaran güçler bugün de varlar.

Oktar'ın "kediciklerine" psychedelic ilaçlar yazan, örgütün zengin ve iyi imajlı erkekleri tarafından vaatlerle tuzağa düşürülerek "turnike sistemi" denen sıralı tecavüzlerle iradeleri kırılan genç kızlar üzerinde tıbbi deneyler yapan mengele lakaplı sapkın doktor Cihat Gündoğdu "paranın kudretiyle" hâlâ firarda. Firariler ve cezasızlık politikaları bu tür yapılanmalara cesaret veriyor. Üstelik İnterpol soruşturması için gereğinden fazla delil varken.

Habere ilişkin diğer görüntü ve ayrıntılar bu caps'in altında sırasıyla yer almaktadır. 


ARALARINDA ULUSLARARASI CASUSLUK SUÇLAMASININ OLDUĞU BİRÇOK SUÇTAN ARANAN MENGENE LAKAPLI FİRARİ DOKTOR 

Kadınları kimyasallarla uyuşturma görevini de üstlenen Adnan Oktar'ın doktor müridi Dr. Muhammet Cihat Gündoğdu FETÖ operasyonlarıyla kayyum atanan özel bir hastanede çalışıyordu. Azrail melekliğine soyunan çetenin A takımından bir doktor... "Örgütün Kilit İsimleri Operasyon Sabahı Firar Etti" İLGİNÇTİR firari Dr. Cihat Gündoğdu uzun bir zaman aktif şekilde twitter hesabını kullanmayı sürdürdü. Twitter trending listesinden Adnan Oktarcıları savunan trolleri besledi. BİZLER buna yasalardan ve devletin saygınlığından da büyük olan "paranın kudreti" diyoruz. 

Sinsice toplumun altını oyan, insanlık onuruna aykırı adi işlerin görüldüğü paralel yapılanmalar ve ardılı organize çeteler toplumun huzuru ve güvenliği, çocuk ve gençlerin geleceği için çökertilmek zorundadır.

Sapkın suç örgütünün para babası firari müritleri ana meslekleri olan adi kumpaslardan geri durmazlar. 2018 Temmuz operasyonunu tehdit/şantaj/rüşvet ağıyla 1999'daki operasyonunda yaptıkları gibi   hasır altı ederek bu işten de sıyrılmayı kafaya takan örgütün A takımının yapmayacağı pislik, satın almayacağı omurgasız, sızmayacağı devlet kurumu yoktur.

Tecavüz makinesi tosuncuklar

Adına "turnike" dedikleri bir sistemle tuzağa düşürdükleri genç kızlarla sırayla cinsel ilişkiye girerek süreci toplu tecavüz seviyesine taşıyorlar. Amaçları, vaatlerle tuzağa çektikleri genç kızların iradelerini kırmak, onları ailelerinden kopararak kumpaslarda kullandıkları eskort çetelerinde sex kölesi yapmak, varlıklı ailelerden gelenleri itibarsızlaştırmak, iradesi kırılan evlatları üzerinden ailenin malına mülklerine konmak. 

TEHDİTLE CİNSEL İLİŞKİYE SOKARDI

Etkin pişmanlıktan yararlanarak itirafçı olan şüpheli Bahar Bayraktar da Oktar’ın kendisini 18 yaşında cariye olarak aldığını söyledi. Bayraktar ifadesine şöyle devam etti: “Oktar turnike sistemi hakkında, ‘Kızların nefisleri ezilip itaat etmeleri için bu şart. Burunlarının sürtmesi gerek. Cinsel ilişkiye doyup akılları kalmasın diye yapmaları gerek’ derdi. Kadınları tehdit eder ve birçok kişi ile ilişkiye sokardı. Ben ilk aylarda çok sayıda turnike denen rezalete maruz kaldım."

Bir sonraki caps'te itirafçı kediciğin aktardıkları yer alıyor.

İtirafçı Kedicik: "Hepimizi Pavyon Kadınlarına Benzetti "


 

"Bu sapık Ankara'da büyümüş. Küçükken hep pavyonların önüne gidiyormuş. Pavyon kadınlarının profili bunun beynine girmiş. Hepimizi o kadınlara benzetti. Belli birkaç doktor var, isimler gizli kaydediliyor, estetikler ona yaptırılıyor. 'Ben istemiyorum' diyemezsiniz... Gazete okurken bile sapık. İki kız, yarı çıplak gazeteyi tutuyor, sayfalarını çeviriyorduk, o da okuyordu. Artık gazeteyi tutmaktan ellerimiz titriyordu ama umursamıyordu. Çoraplarını biz giydiriyorduk. Telefonu eline almıyor, kızlar kulağına tutuyor. Bir dakika geciksen olay çıkarıyor. Ayakkabısını giymeden fön makinesiyle ısıtıyorduk." [Haberin Kaynağı]


Tarkan Yavaş


FEMİNİST HAREKETLER NİÇİN KADINI VİTRİN MALINA ÇEVİREN YAPILANMALARA YÖNELİK ELEŞTİRİDEN GERİ DURUYORLAR?

Kadını pazar malı gibi kişiliksizleştiren ve vitrin malzemesi yapan, kadınlığı dişilikle sınırlayan, farklı yol ve yöntemlerle kadınların iradelerini kıran, onları aşağılayan her bir yapıyla etkin mücadele etmek kadın hareketlerinin ana konularından biri olmalıdır. Ne var ki birçok konuda yüksek sesle kadın hakları savunuculuğu yapan sivil toplum örgütleri ve siyasi partiler, kadınlığı ayaklar altına alan Adnan Oktar suç yapılanması için tek bir söz söylemiş değildir. İlginç.





Bu blogdaki popüler yayınlar

Akran ve siber zorbalıklarıyla çocukları kullanarak evlerin içine sızıyorlar

Hz Musa'yı Isıran Köpek

Binlerce kişiye gelir kapısı olarak sunulan troll piyasası