Algı manipulasyonunda sosyal ve fiziki çevreden ahlaki seviyesi düşük insanları kullanıyorlar

Emniyet soruşturmalarını ve yargı kararlarını manipule eden paramiliter yapılanmalar

Paralel Devlet Yapılanmasından türeyen çıkar ağları sadece ülke istihbaratlarının kullanma yetkisi olan yapay zeka yazılımlarıyla yıllardır insanların kişisel bilgilerine, internetine, telefonlarına sızıyorlar. İstedikleri kişileri takibe alıyorlar. Topladıkları verilerle yasalardan ve ahlaki değerlerden azade bir piyasada iş görüyorlar. Ulusaşırı siber çetelere eklemlenen yerellerdeki ve kurumlardaki uzantılarıyla koordine çalışıyorlar.

Algı manipulasyonunda sosyal ve fiziki çevreden ahlaki seviyesi düşük insanları kullanıyorlar

TMSF Personeli Fatih Kemal Altaylı, aynı kurumda çalışan iş arkadaşı Hakan Sezer'in boşanma davasındaki tanıklığını eski eşine yönelik negatif algı operasyonu için kullanılıyor: TMSF personeli Hakan Sezer mahkemeye boşanmak istediği eşi Sezen Sezer'in alkolik olduğunu bildiriyor. Sezen Sezer, ağır zihinsel engelli ve aynı zamanda otizm sendromlu çocuğundan dolayı zor bir hayat yaşıyor ve alkolsüz tek bir gün bile geçirmiyor. Davaya tanık olarak katılan Fatih Kemal Altaylı, Hakim'e Sezen Sezer için "eski eşimle barlara giderlerdi" diyor. Eşlerin ısrarlı teşvikiyle iki yılda bir yapılan sosyal bir etkinlik gerçeği yansıtmayan bir eşleştirmeyle dijital veri olarak mahkeme kayıtlarına işleniyor.  Kumpasların dümenindeki kişi TMSF Yozgat Kontenjanından Avukat Nagihan Gür Altaylı. Yargı sistemindeki kayıtlara geçen algı manipulasyonu adliyedeki Bylock türevi networkler üzerinden sürdürülüyor: Bknz

Öncesi de olmakla birlikte, 2017'de başlayan davalar vesilesiyle Alis'i takibe alan Emniyet/İstihbarat, aslında #TMSF'den Hakan Sezer'in boşanma davası açtığı eşi Sezen Sezer'i takibe alıyor. Emniyet soruşturmalarındaki "yanlışlık" birilerinin işine geliyor. Sezen (Karanlık) Sezer  ahlaki değerleri zayıf bir kadın. Evliliği boyunca farklı adamlarla ilişkiye giren, evliliğinin son zamanlarında Trabzonlu elektrikçi sevgilisiyle evliliğini birlikte yürüten bir kadın. Öz yeğeniyle samimiyeti kendi babasını bile rahatsız etmiş, alkol ve cinsel dürtü sorunları olan biri. Eşi Hakan Sezer boşanma kararlarından önce alkol sorunu için Amatem'e başvuruyor. Ancak bir netice alınamıyor. Çünkü Amatem'deki uzmanla Sezen arasında 45 dakikalık seans boyunca çok "farklı" bir etkileşim oluyor.  Cinsel/dürtüsel sorunları olan, internet üzerinden tanıştığı farklı adamlarla ilişki kuran, internette alış-veriş yaptıran, çocukluk arkadaşında kalacağını söyleyip grup seks partisine giden ve aynı zamanda TEDAŞ'ta çalışan TRABZONLU sevgilisiyle takılan (adam da evli ve bir kızı var) Sezen Sezer gibi sıfır ahlaki değerle yaşayan ve her geçen yıl daha da zıvanadan çıkan birini, profesyonel dikkat çeldirmelerle Alis olarak lanse eden kurumsal düzenek er ya da geç gün ışığına çıkacaktır. İnternet üzerinden fuhuş/porno ve fuhuşa yer temin eden çocuk istismarcısı organize çetenin ağına düşen Sezen Sezer'i,  Alis aleyhindeki itibar suikastında ve yıllara uzanan nitelikli iftira düzeneğinde bilfiil kullanıyorlar.

Fotoğraf - (Bostancı/2012) Soldaki Alis. Sağdaki mor bluzlu kadın Alis'in eski eşinin TMSF'den arkadaşı Hakan Sezer'in eşi Sezen Sezer (Sezen Karanlık). İki yılda bir görüşen insanlar. Alis, dört-beş sene önce kendisiyle iletişimini tamamen kesiyor. 

Nerede bir ahlaksız varsa kendi ahlaksızlığını kamufle etmek için en yakınındaki Alevi'ye çamur atmıştır. Hiç şaşmaz! Bknz - "Devletin kullandığı yapay zeka algoritmalarının hedefindeki Alevi Kürtler"

*** Burada yazılan gerçeklerin tek bir kelimesini dahi inkar edenin yedi sülalesi gün yüzü görmesin !


Bu blogdaki popüler yayınlar

Akran ve siber zorbalıklarıyla çocukları kullanarak evlerin içine sızıyorlar

Hz Musa'yı Isıran Köpek

Binlerce kişiye gelir kapısı olarak sunulan troll piyasası