Aile mahkemesinin çocuk teslim ettiği "ideal çift"

Devlet kurumları ne idüğü belirsiz lobicilerin ve organize çetlerin hakimiyeti altına girmiş olabilir. Çocuklarınızı devlette köşeleri kapmış bu çıkar ağlarının uzanamayacağı yerlerde muhafaza edin!

Çarpık/sağlıksız ilişkilerin, şefkat ve güven hissinin hakim olması gereken aile ortamına sirayet etmemesi mümkün değildir. AileBakanlığı bu tür çiftlerin gözetimleri altındaki küçük çocukların denetimlerini yapmalı, gerekli görülen durumlarda çocuklar devlet korumasına alınmalıdır. Bu çağda kölelik mi olur?!   

Hiç kimsenin özel tercihleri beni ilgilendirmez. Ta ki bu yavuz hırsızlar kurumsal destekli itibarsızlaştırma çeteleriyle iş birliği yapıp on yıl boyunca rezili rüsva manipulasyonlarla hayatımı gasp edene kadar

Ancak her halükarda çocuklar benim kırmızı çizgim. 

Normal birer yetişkin olamayanların çocuk yapması her açıdan sakıncalı. Biri, doğduğu günden itibaren hayatı yalanlar üzerine inşa edilmiş kimlik karmaşası ve kişilik sorunları yaşayan intersex bir kadın, diğeri şahsiyetsizleşmiş bir adam. Aile mahkemesinin idealize ettiği bu çifte çocuk emanet etmekle kalmadılar. Yargıda ve Emniyette soruşturmaları manipule eden itibarsızlaştırma ağıyla çocuğu henüz 12 yaşındayken öz annesinin gözetim alanından çekip alarak, İstanbul Maltepe'de faaliyet yürüten adi çetelerin tezgah, tuzak ve kumpasları karşısında savunmasız bıraktılar. Eş zamanlı yürütülen siber ve akran zorbalıklarının farkında olan öz anneyi ekarte etmek için kurumlardaki siyasal güç ilişkilerini teyakkuza geçirdiler. Annesinden izole ettikleri çocuğu istedikleri biçimde yönlendirecekleri ortamı kurdular.


Her yılbaşında ikinci görseli kullanacağım





Bu blogdaki popüler yayınlar

Akran ve siber zorbalıklarıyla çocukları kullanarak evlerin içine sızıyorlar

Hz Musa'yı Isıran Köpek

Binlerce kişiye gelir kapısı olarak sunulan troll piyasası