Paralel Devlet Yapılanmasının bakiyesi cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar ağları



Son 5-6 yıldır elimi attığım her işin altından istisnasız çok pis kokular geliyor

2018'de bir arkadaş meclisinde (o vakitler yakın arkadaşım olan Selda'nın evinde) tanıştığım Pınar adındaki avukat, velayet değişikliği kararına itiraz dilekçemi verdiğimi söylediğimde, "Bu ülkede velayeti fahişeden bile zor alırlar" demişti. Bunu duyana kadar velayetin benim için anlamı kağıt üzerindeki bir formaliteden ibaretti. Arkamdan öyle çirkin tezgahlarla çalışmışlar ki bende olan velayet hiçbir somut gerekçe olmaksızın Anadolu 11.Aile mahkemesinde karşı tarafa geçti.  Bana "Bu ülkede velayeti fahişeden bile zor alırlar" diyen Pınar adındaki avukatın davanın soruşturmasını yapan biri çıkması, ikamet ettiğim yerde yönlendirildiği daire sakinlerinin ise cemaat/hemşerilik çıkar ağlarına çalışan ve yıllara uzanan nitelikli iftiraların ve dedikoduların baş aktörleri olması çok manidar. Bundan âlâ PARALEL YAPILANMA mı olur?! Velayet davasının karar aşamasında oğluma çok benzeyen bir çocuğu Trabzonlu Hülya'nın kızları Ece ile Duru sitede yanlarında gezdirdiler. O çocuğu en son 2020 yılında sitenin girişinde gördüm. Kendi kendine konuşan tuhaf/sorunlu bir hali vardı. Görenler bu çocuğu Cem zannetmiş. Ben bile yanına yaklaşana kadar oğlum zannettim. Cem 2017'den beri babasında. Kurumsal destekli oyun ve tezgahlar yüzünden aramızda çıkan münakaşadan sonra ilk dört yıl boyunca buraya neredeyse hiç uğramadı. Oğluma ikizi kadar benzeyen o çocuk nereden gelmişti, onu buraya kim getirdi, anası babası var mıydı hiç bilmiyorum.

Çocuk istismarcısı organize çetelerin Aile Mahkemelerine yön verdiği bir süreçten geçiyoruz! 

Bir anne ve aynı zamanda akran ve siber zorbalıklarını araştıran bir sosyolog olarak görebildiğim kadarıyla çocukların "razı edildikleri" suç teşkil eden düzenekler var. Siber çeteler ergenlik çağındaki gençleri kumanda edecekleri iletişim ağlarını kolayca kuruyorlar. Discord/Snapchat/Whatsapp gruplarında, online iletişime olanak tanıyan bilgisayar oyunlarında tuzağa düşürdükleri çocukları, siber ve akran zorbalıklarını da kullanarak direktiflere açık hale getiriyorlar.

En başta çocuk istismarlarının önlenmesi amacıyla kamuyu ilgilendiren yasa ve ahlak dışı düzeneklerin açığa çıkarılması gerekiyor

- 2006'dan bu yana ikamet ettiğim evimin bulunduğu binada 2011'den beri gireni çıkanı belli olmayan uygunsuz işlerin döndüğü paravan daire/ler soruşturulmadı. 2018'de mahalle karakoluna bizzat ilettiğim soruşturma talebim ciddiye alınmadı.

- Bahse konu paravan kontratlı dairelerde dönen uygunsuz işler, pornografik çekimler için binaya getirilen kadınlar, istismar edilen çocuk yaştaki gençler, davaların istihbarat soruşturmalarının yönlendirildiği Trabzonlu Hülya gibi cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar ağlarına çalışan kişi ve adresler, gecikmeli de olsa, kamu huzuru ve güvenliği adına soruşturma konusu yapılmalıdır.

- Oğlumun 12 yaş ile 15 yaş arasında telefonuna kayıtlı olan gmail hesabının konum geçmişinde onun bulunma ihtimalinin olmadığı yerlere ait konum kayıtları görünüyor. Bana gelmediği zamanlarda konum geçmişinde benim evimin bulunduğu binayı gösteren kayıtlar var. OĞLUMUN TELEFONUNUN zaman zaman evlerindeki yatılı ÖZBEK YARDIMCIYA verildiğini öğrendim. Google geçmişinde de Özbek para birimiyle ilgili döviz kurları görülüyor. 2017'deki yatılı Özbek yardımcının evimin bulunduğu binaya girip çıktığı anlaşılıyor. Nagihan Gür Altaylı'nın kumanda ettiği ağır hak ihlallerinin yaşandığı NİTELİKLİ İFTİRA DÜZENEKLERİ belli güç odakları tarafından ört bas ediliyor. Ortada açığa çıkarılması gereken bağlantılar ve organize suçlar var.

- Çocuk istismarcısı çetelerin ve 3.şahısların güdümündeki velayet değişikliği kararı (***) ve bu karara yön veren dezenformasyon ağı (Anadolu 11.Aile 2017/75) incelenmelidir.

- Mahkemeleri ve savcılığı arkadan dolanarak manipulatif bilgi ve belgeleri servis eden ilişki ağları mercek altına alınmalıdır. 

- 2019'da sosyal medyaya servis edilen görüntülerden çocuk istismarcısı çetelerin konut dokunulmazlığımı ihlal ederek evimde uygunsuz içerikler ürettiklerini öğrenmenin şokunu yaşadım. 

En temel anayasal haklarımızın ihlal edildiği, konut dokunulmazlığımızın, can ve mal güvenliğimizin yok sayıldığı, liyakatsiz kadroların kurumları esir aldığı bir sistemde devletin varlık gerekçesi sorgulanır.

Başvurduğum hukuki yolların hiçbirinden netice alamadım:

- Oğlumun 12 yaşından bu yana babasıyla yaşadığı evdeki yetişkinlerin, telefon ve İnternet hatlarının incelenmesi yönündeki savcılık soruşturma taleplerim ciddiye alınmadı. (Anadolu cumhuriyet savcılığı soruşturma no: 2019/31360 ve 2019/134800).  Oysa oğlum lehine 6 ay uzaklaştırma almış olan babasının eşiyle oğlumun aynı çatı altında yaşamasının uygun olmadığı ortadaydı.  

- İlk soruşturmanın akibetini öğrenmek istediğimde adliyede yönlendirildiğim savcı Seyit Ahmet Doğru ile yüz yüze yaptığım görüşmede konunun ciddiyetinin anlaşılmadığını ifade ettim. Oğlumla tüm iletişim kanallarımın kesildiğini, telefonuna kayıtlı gmail hesabını incelediğimi ve bir anne olarak somut kaygılarımın olduğunu kendilerine aktarmam üzerine savcı Seyit Ahmet Doğru'nun verdiği tepki, "bu yaptığınız suç" demek oldu (?)

Çocuk istismarcısı sapkın para-militer çeteler devletten daha güçlüymüş

Çocuk ve anne aleyhindeki düzeneklerde rol alan Yargı ve Emniyet personeli - rüşvet almadılar ya da manipule edilmediler ise - düşürüldükleri tuzaklarda kaset/kumpaslarla kumanda edildiler. Kilit görevlerde olmaları başta çocuklar olmak üzere kamu güvenliği açısından endişe verici bir durum.

(***) 2017'de oğluma yönelik psikolojik istismarı sebebiyle babanın eşi Nagihan Gür Altaylı altı ay uzaklaştırma aldı. Uzaklaştırmanın bitmesi ve çocuğumun bu kadınla tekrar temasa geçmesiyle her şey tekrar başa sardı. Oğlumla irtibatım tamamen kesildi. Yinelediğim uzaklaştırma taleplerim Savcılık ve Aile Mahkemeleri tarafından önemsenmedi. Anadolu 11. Aile Mahkemesinde açtıkları velayet davasının seyri oğlumun sekiz aydan sonra tekrar Nagihan Gür ile irtibata geçmesiyle yön değiştirdi. Çocuğum 12 yaşından bu yana beş yıl boyunca Nagihan Gür Altaylı'nın yanında benim aleyhimde üretilen ağır manipulasyonlara maruz kaldı. Bunun telafisi yok.


(***) 2017'de oğluma yönelik psikolojik istismarı sebebiyle babanın eşi Nagihan Gür Altaylı altı ay uzaklaştırma aldı. Uzaklaştırmanın bitmesi ve çocuğumun bu kadınla tekrar temasa geçmesiyle her şey tekrar başa sardı. Oğlumla irtibatım tamamen kesildi. Yinelediğim uzaklaştırma taleplerim Savacılık ve Aile Mahkemeleri tarafından önemsenmedi. Anadolu 11. Aile Mahkemesinde açtıkları velayet davasının seyri oğlumun sekiz aydan sonra tekrar Nagihan Gür ile irtibata geçmesiyle yön değiştirdi. Çocuğum 12 yaşından bu yana beş yıl boyunca Nagihan Gür Altaylı'nın yanında benim aleyhimde üretilen ağır manipulasyonlara maruz kaldı. Bunun telafisi yok.






Bu blogdaki popüler yayınlar

Akran ve siber zorbalıklarıyla çocukları kullanarak evlerin içine sızıyorlar

Hz Musa'yı Isıran Köpek

Binlerce kişiye gelir kapısı olarak sunulan troll piyasası