Derin/Paralel Devletin Topluma Zarar Yeni Pratikleri

Türkiye toplumunun karşısında kurumsal destekli LEŞ bir düşman dolaşıyor. Ve o düşman 7/24 insanların beynini ve ruhunu özel psikolojik teknik ve yöntemlerle iğdiş ediyor. Geniş halk kitlelerinin ensesine sülük gibi yapışan bu kan emiciler, iktidarlar değişse de kendi konforlu alanlarını korumak pahasına her tür kirli yol ve yönteme başvuruyor.

- Derin Devlet Kimdir? Jitem midir, Ergenekon mudur? 

Mahir Kaynak: Ne münasebet. Derin Devlet, Türkiye'nin Global Elitleridir.

- Derin Devlet Kimdir:

 Süleyman Demirel: Ordudur.

İnternet kullanımının yaygın hale gelmesiyle birlikte post truth* üretimi, arz-taleple çalışan bir pazara dönüştü. Yapay zeka destekli sistematik algı yönetiminin saliseler içerisinde yayılarak amacına ulaşması, bu "pazarı" müşterileri açısından cazip hale getirdi bknz six degrees of seperation theory. Siyaset ve sermaye çevrelerinin çokça başvurduğu troll piyasasında, bireysel bazdaki kimi taleplerde, hedefe konulan kişinin yaşam alanlarının gasp edilmesi amaçlanıyor. Kadınların ve hatta çocukların hedefe konulduğu saldırılarda ortaya çıkan zorbalık, durumun vehametini ele veriyor.

İşkence tezgahlarından, asit kuyularından dijital kerhanecilerin çalıştırıldığı itibar suikastı timlerine, "Jigolo mu arıyorsun"lu "bir daha doğrulamaz"lı bel altı gaslighting yöntemlere geçiş: bknz. Paramiliter yapılanmalarda kişi ve grupları itibarsızlaştırmaya programlı bilgi ve belge yayan tek bir merkez var. Devletin imkanlarını, yapay zeka ve internet teknolojisinin sinerjisini kullanıyorlar. 15 Temmuz darbe kalkışmasından sonra kumanda masaları bölünüp parçalansa saldırılarını sürdürüyorlar.

*post truth - Gerçeğe rağmen yalanda direterek yalandan kâr sağlayanların internet ve sosyal medya aracılığıyla ürettikleri her şey post truth kavramıyla açıklanabilir.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Akran ve siber zorbalıklarıyla çocukları kullanarak evlerin içine sızıyorlar

Hz Musa'yı Isıran Köpek

Binlerce kişiye gelir kapısı olarak sunulan troll piyasası