Türkiye'deki mobese görüntülerini yöneten firmalarda önemli güvenlik açıkları var

Eskinin iktidar ortağı Gülen Cemaatine, şimdinin FETÖ'cülerine ait bir şirket yıllarca ülkenin bütün mobese görüntülerini yönetti. 15 Temmuz 2016 darbe kalkışması sonrasında durum ne oldu bilmiyorum. FETÖ/PDY operasyonları sürse de devlet kurumlarıyla işbirliği içerisinde olan sermaye güçlerinin Emniyet/İstihbarat/Yargı bağlantılı oyun, tezgah ve adi kumpasları biz Aleviler ve Kürtler açısından kaldığı yerden devam ediyor.

PARMAK İZİMİZ, BİYOMETRİK YÜZ ALGORİTMAMIZ DAHİL TÜM KİŞİSEL BİLGİLERİMİZİN SAKLI OLDUĞU DEVLET KURUMLARINDAKİ CEMAAT/HEMŞERİLİK ÇIKAR AĞLARI ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTLERİYLE İLTİSAKLI İŞLERE İMZA ATIYOR.

EMNİYET SORUŞTURMALARINDA YAŞANAN PROFESYONEL DİKKAT ÇELDİRMELERİN BİR UCUNDA KAMUSAL ALANDAKİ GÜVENLİK KAMERALARI VE MOBESE GÖRÜNTÜLERİNİ YÖNETEN FİRMALAR VAR, DİĞER TARAFTA DA NİTELİKLİ İFTİRALARA VE YALANCI ŞAHİTLİKLERE ÇALIŞAN KİŞİ VE ADRESLER VAR.

Organize çeteler film yapımcısı mantığıyla çalışıyorlar. Eşgal benzerlikleri gibi kasting süreçlerini yönetiyorlar. Mobese kayıtları üzerinden deepfake oynamalarla kurgu ve hikayeler üreterek ortalığa servis ediyorlar.

Aynı yer/mekan ve zamana denk getirilen telefon sinyalleri

İşin kumanda masasındaki cemaat/hemşerilik beslemesi çeteler iftiralara zemin oluşturmak için telefon sinyallerinin aynı yer ve mekanda olmasını sağlıyorlar. Eşgal benzerlikleriyle çektikleri filmlerle insanların onur ve haysiyetiyle oynuyorlar.

PARALEL YAPILANMALARLA SUÇ ÜRETEN DEVLET KURUMLARINA NASIL GÜVENECEĞİZ?

Algı yönetimini sektöre çevirdiler. Mahkeme kararlarını, Emniyet/istihbarat soruşturmalarını manipüle ediyorlar.

Sadece eşgali değil, yüzü tıpatıp benzeyen (bunun şahitleri var: bknz) kadınlarla ilgili ayrı bir dosya açmak şart oldu. Oysa bunu yapması gereken birimler İçişleri Bakanlığına bağlı İl ve ilçe Emniyet müdürlükleri olmalıydı.

Kayda aldığım örnek olay (30.05.2020) "eşgal benzerliği"ne bir örnektir (TEB e-5'te çalışıyormuş). Evimden çıktıktan bir süre sonra yanımdan geçerek ters yönde ilerleyen ve ikamet ettiğim yere gelip muhtemelen her defasında başka bir erkekle randevulaşarak - aleyhimde uygunsuz filmler çeviren çeteye dair onlarca olaydan sadece biri. Eşgal benzerliklerini ve kurguları profesyonelce yönetiyorlar.

Sadece bana tesadüf edenler ve oğlumdan duyduklarım bile vaziyeti açıklamaya yetiyor.

Cemat/hemşerilik çıkar ağlarının vardığı seviye(sizlik):

Beni bırakın, oğluma ikizi kadar benzeyen bir çocuğu, 2018 yılında velayet davasının karar aşamasında ikamet ettiğim binaya getiren, sitenin bahçesinde yanlarında gezdiren, oğlumun akranı kızlarla (Duru ve Ece) ve kurumlardaki çıkar ağları eliyle dava soruşturmalarımın yönlendirildiği anneleri TRABZONLU HÜLYA'yla ilgili  soru işaretleri orta yerde duruyor. Herkes oğluma çok benzeyen bu çocuğu oğlum Cem zannetmiş. 

Benim bütün bu yaşadıklarımdan anladığım şey, ortada yekpare bir devletin olmadığıdır: Bakanlık birimleri ve bütün kurumlarıyla devlet, keyfiyetin ve usulsüzlüğün hüküm sürdüğü yamalı bir bohçaya benzemektedir.

Devlet, evimde dahi güvenliğimi sağlamaktan aciz kalacaksa, evime girilip çıkıldığının kanıtlarına - 2018 Şubat'ında mahalle karakoluna bizzat giderek şüpheli daireyle ilgili yaptığım soruşturma başvurusuna rağmen - 2019'da ortaya çıkan kanıtlarla kendim ulaşacaksam, tek başıma yaşamama rağmen arka arkaya kilit değiştirmek zorunda kalıyorsam, banyo menfezlerini dahi mahalledeki pimapenciyi çağırıp vidayla sabitleştirecek kadar önlem alma gereği duyuyorsam, siyasi sığınma talebi için kendime DOĞRU DÜRÜST BİR DEVLET aramaya başlamam gerekir. 







Bu blogdaki popüler yayınlar

Akran ve siber zorbalıklarıyla çocukları kullanarak evlerin içine sızıyorlar

Hz Musa'yı Isıran Köpek

Binlerce kişiye gelir kapısı olarak sunulan troll piyasası